Skip to main content

Offertelijst

Originele zomerpakketten

Laat je relaties of personeel verrassen met een uniek en vrolijk zomerpakket! Het geschenk om iedereen te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Stap 1 Inspiratie

Op onze website staan vele voorbeelden in verschillende prijsklassen en categorieën. We kijken naar verschillende trends en zorgen dat de producten elkaar complementen en het een uniek en fris zomerpakket is.

Stap 2 Showroom bezoek

Iedereen is welkom om langs te komen in onze showroom. Als het gewenst is, dan is deze afspraak ook digitaal mogelijk. In de showroom kun je alle producten zien en geheel naar eigen wens samenstellen. Gepersonaliseerd product erbij, dat is geen probleem. Het toevoegen van een eigen wenskaart? We verzorgen het gehele pakket, inclusief verpakking en verzending.

Stap 3 Inpakken en leveren

We zorgen ervoor dat alles tijdig wordt ingepakt op onze inpak locatie, een sociale werkplaats in Nijmegen. Daarbij letten we erop dat alles netjes in de doos verpakt wordt en verzonden wordt zoals afgesproken, liefst naar al ontvangers thuis verzenden? Ook dat is geen probleem.

Zomerpakketten zijn ideaal om iedereen een vrolijke attentie te sturen, te denken aan een barbecue of geschenk voor op het strand, alles is mogelijk!

Onze aanraders

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze laatste updates en goodies!