Skip to main content

Offertelijst

Unieke kerstpakketten

Time4Gifts zorgt voor unieke en originele kerstpakketten, 10 of 5000 stuks? Wij regelen het en verzorgen het gehele proces.

Stap 1 Inspiratie

Op onze website staan vele voorbeelden in verschillende prijsklassen en categorieën. We kijken naar verschillende trends en zorgen dat de producten elkaar complementen en het een uniek en stijlvol kerstpakket is.

Stap 2

Showroom bezoek

Iedereen is welkom om langs te komen in onze kerst showroom, de koffie staat klaar! Als het gewenst is, dan is deze afspraak ook digitaal mogelijk. In de showroom kun je alle producten zien en geheel naar eigen wens samenstellen. Gepersonaliseerd product erbij, dat is geen probleem. Het toevoegen van een eigen kerstkaart? We verzorgen het gehele pakket, inclusief verpakking en verzending.

Stap 3

Inpakken en leveren

We zorgen ervoor dat alles tijdig wordt ingepakt op onze inpak centrale Dit is een sociale werkplaats in Nijmegen. Daarbij letten we erop dat alles netjes in de kerstdoos verpakt wordt en verzonden wordt zoals afgesproken. Liefst naar al ontvangers thuis verzenden? Ook dat is geen probleem.

Kerstpakketten zijn het geschenk om een jaar goed af te sluiten met het personeel of relaties. Verras ze met een origineel en uniek pakket, helemaal afgestemd op het bedrijf en de eigen wensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze laatste updates en goodies!

  • *hierdoor ga je akkoord met onze algemene voorwaarden