Skip to main content

Offertelijst

Spinning dock telefoonhouder

Vanaf€3,95Excl. BTW

Een handige telefoonstandaard voor het voeren van videogesprekken, om video te kijken of om je telefoon direct te kunnen ontgrendelen met Face ID. De draaiende dock heeft drie sleuven in verschillende breedtes om ervoor te zorgen dat alle telefoons en de meeste telefoonhoesjes passen. Of je nu je telefoon meer rechtop wilt hebben tijdens een videogesprek. Of meer ontspannen bij het kijken van je favoriete programma. De Spinning Dock is er voor jou!

Personalisatie

Productprijs: 3,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Deze draaiende telefoonstandaard is gemaakt van FSC bamboe en kan bedrukt worden met je eigen logo, vraag naar de mogelijkheden!
Bamboe is een snelgroeiende plant met houtspecificaties. Het groeit tot volwassenheid in 5 jaar versus 30 – 120 jaar voor hout. Nadat een bamboeplant is geoogst, groeien er vier tot zeven nieuwe planten uit de wortels. Geen herbeplanting nodig, zomaar mogelijk gemaakt door de natuur. Bamboe staat bekend om zijn harde oppervlak, waardoor het een robuust en duurzaam materiaal is. Ondanks zijn hardheid is het zeer geschikt om mee te knutselen. De Diameter is 10,00 cm.

Extra informatie

Materiaal

Bamboe

Soort

Telefoon, Tablet, Smartphone

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze laatste updates en goodies!