Skip to main content

Offertelijst

Badslippers

Prijs op aanvraag

Tegenwoordig draag je de sportieve badslippers niet meer alleen naar het zwembad (of deze nu in je tuin staat of in het vakantiepark), hij is ook in de sauna, tuin of na het sporten een hippe verschijning. Badslippers zitten namelijk heel comfortabel en je stapt makkelijk in en uit. Dankzij het voorgevormde voetbed dragen de slippers comfortabel. De voetzool van de slipper kan ook voorzien worden van een heerlijk massagekussentje. De badslippers zijn een ideaal relatiegeschenk, bedankje of weggever voor iedereen die houdt van zon, zee, strand en vakanties en een ideale promotie voor je bedrijf gedurende het jaar.

Wissen

Personalisatie

Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De badslippers zijn volledig te personaliseren met logo of huisstijl. Het logo kan geprint of uitgesneden worden op de wreefband van de slipper. Je logo springt er zo echt uit. Natuurlijk zijn er verschillende maatvoeringen mogelijk voor kinderen, dames en heren. De voetzool van de badslippers is gemaakt van gerecyclede PVC, dus dat is extra duurzaam. De band is standaard van PVC maar het is ook mogelijk dit in PU leer te bestellen.

De badslippers zijn volledig te personaliseren vanaf 1200 paar ( eigen PMS )
Standaard modellen uit voorraad vanaf 100 paar met print of embossing op de wreef
Standaard kleuren (tot 1200 paar) : Rood / Oranje / Geel / Groen / Donkerblauw / Lichtblauw / Mintgroen / Lila / Roze / Bruin / Wit / Grijs / Zwart

Extra informatie

Kleur

Blauw, Groen, Rood, Roze, Zwart

Materiaal

PVC.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze laatste updates en goodies!

  • *hierdoor ga je akkoord met onze algemene voorwaarden