Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. OK

Privacybeleid

Om duidelijk te maken hoe wij met uw gegevens omgaan, plaatsen wij de afspraken hierover in deze privacyverklaring. We omschrijven hierin wat wij met de verzamelde gegevens doen en waarom. 

Persoonsgegevens die worden verwerkt 

Time 4 Gifts kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Time 4 Gifts, en/of omdat u gegevens over uw bedrijf aan Time 4 Gifts heeft verstrekt. 

Time 4 Gifts kan de volgende persoonsgegevens verwerken:  

 - Uw voor- en achternaam 

 - Uw adresgegevens 

 - Uw telefoonnummer 

 - Uw e-mailadres

 - Uw IP-adres 

Waarom Time 4 Gifts gegevens nodig heeft 

Time 4 Gifts bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen met anderen 

Time 4 Gifts verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

In kaart brengen websitebezoek  

Op de website van Time 4 Gifts worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Time 4 Gifts gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

Google Analytics 

Time 4 Gifts maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Time 4 Gifts bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Time 4 Gifts te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Time 4 Gifts heeft hier geen invloed op. Time 4 Gifts heeft Google geen toestemming gegeven om via Time 4 Gifts verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

Mailchimp 

Time 4 Gifts maakt gebruik van Mailchimp om klanten en potentiele klanten te informeren en aanbiedingen te verstrekken. De door Time 4 Gifts verkregen informatie die hiervoor nodig is wordt overgebracht naar en door Mailchimp opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Mailchimp voor meer informatie. Mailchimp gebruikt deze informatie om de mailingen uit te sturen, om rapporten over de mailings aan Time 4 Gifts te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Mailchimp kan deze informatie aan derden verschaffen indien Mailchimp hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Mailchimp verwerken. Time 4 Gifts heeft hier geen invloed op. Time 4 Gifts heeft Mailchimp geen toestemming gegeven om via Time 4 Gifts verkregen informatie te gebruiken voor andere Mailchimp-diensten. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@time4gifts.nl. Time 4 Gifts zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

Beveiligen 

Time 4 Gifts neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Time 4 Gifts verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Time 4 Gifts op via info@time4gifts.nl. www.time4gifts.nl is een website van Time 4 Gifts. Time 4 Gifts is als volgt te bereiken: Post- en vestigingsadres: Hoogschaijksestraat 11a, 5374 EC, Schaijk, Nederland Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 27341073 Telefoon: +31 (0)486 – 436899. E-mail: info@time4gifts.nl

Maak kennis met al onze Time4Gifts websites

Sluit pagina